Conteaza cat de larg si de lat este vaginul? Ofera un sentiment diferit? Exista vreo posibilitate de a influenta dimensiunea vaginului?

In timp ce toata lumea, atat barbati, cat si femei, sunt preocupati sa dezbata dimensiunea, lungimea, latimea si utilizarea penisului, uita de vagin. Desi intrebarea de mai sus (dimensiunea vaginului conteaza?) este pusa de aproape 60% dintre femei, nici una dintre ele nu vorbeste despre acest lucru.

Femeile isi fac griji in privinta marimii vaginului lor in acelasi fel in care barbatii isi fac griji in privinta marimii penisului lor. Daca penisul este usor mai mare decat media, barbatul primeste orice compliment posibil. Pe de alta parte, un vagin mare poate fi apelat cu orice nume posibil umilitoare, cum ar fi “pestera”, “canion” etc.

Vaginul sufera modificari

Dupa ce un barbat dezvolta toate semnele sexuale secundare, adica dupa ce depaseste perioada dificila a pubertatii, dimensiunea penisului lui ramane mai mult sau mai putin aceeasi pe tot parcursul vietii. Pe de alta parte, dimensiunea vaginului sufera schimbari pe tot parcursul vietii unei femei, in functie de o anumita serie de factori. Singura diferenta este ca unele femei reusesc sa isi pastreze vaginele inguste si mici, facand exercitii pentru muschii vaginali, in timp ce alte femei nu acorda nici o atentie vaginelor lor.

Virginitatea

Orice femeie are un vagin ingust si mic in timpul perioadei de virginitate. Sa iti pierzi virginitatea inseamna ca barbatului ii este oferit ceva perfect – ceva ce ii va da senzatii sexuale extreme – si ceva ce nu a mai atins nimeni inca. Vaginul se schimba imediat in cursul primului contact sexual. La unele femei, schimbarea este urmata de durere, sangerare usoara sau ar putea sa nu aiba semne vizibile. Deoarece virginitatea este asociata cu senzualitate, estetica, sensibilitate si tinerete, un vagin mic si ingust este adesea asociat cu adjective numai de bine.

Ce afecteaza dimensiunea vaginului?

Dimensiunea vaginului este influentata de o serie de factori. Cel mai evident, un semn extern, care da impresia dimensiunii, sunt labiile minore. Varsta are un efect asupra formei si dimensiunii vaginului. Daca o femeie este in varsta, vaginul ei va suferi si mai multe schimbari. Este, prin urmare, recomandabil sa faci exercitii pentru a-ti mentine un vagin ingust incepand cu primul contact sexual.

Vaginul sufera schimbari si ca urmare a actului sexual in sine sau nasterii unui copil. Forma sa poate fi afectata si de probleme ginecologice, precum si penetrarea cu obiecte inadecvate sau prea mari, atunci cand te masturbezi. Toate lucrurile mentionate cauzeaza largirea muschilor vaginali si a peretilor interiori.

Vaginul stramt promite sex mai bun

Expertii sprijina argumentele pentru vaginul ingust si exersarea muschilor acestuia atat pentru barbati, cat si pentru femei. Pentru barbati, un vagin ingust inseamna ca penetrarea penisului este stransa si, prin urmare, ofera o placere mai mare in timpul actului sexual. Unii experti si cosmeticiene sustin ca avand un vagin stramt, femeile se simt mai iubite si mai atractive pentru partenerii lor. Vaginul lor “potrivit” nu ofera fiori numai barbatilor, dar si femeilor, deoarece le face sa experimenteze orgasme mai des in timpul sexului. In plus, femeile care au un vagin ingust simt penisul partenerului mult mai intens.