Cele mai marifilme romantice ale Hollywood-ului au fascinat de-a lungul timpului oamenii dinintreaga lume. Daca esti atras de filmele de dragoste, atunci acest articoleste pentru tine. Continua sa citesti pentru a descoperi care sunt cele mairomantice filme din toate timpurile.

“Carol”(2015)

Bazat pe romanullui Patricia Hissmith’s din 1952,” Carol “, a fost imbratisata decomunitatea LGBTQ pentru a spune povestea rara a unei relatii lesbiene cu unsfarsit fericit. Este vorba despre un grefier de vanzari timid (Rooney Mara)care se indragosteste iremediabil de, Carol (Cate Blanchett) si capteaza cusucces intimitatea acestor personaje. Relatia lor este cu atat maicontroversata cu cat este cel putin deosebita. Insa, ca in majoritatea filmelorde dragoste, finalul este unul fericit, care cu siguranta te va incanta. “Carol”a castigat sase nominalizari la Oscar. Cu siguranta acesta este un filme carenu trebuie ratat, chiar daca nu esti atras de filmele romantice.

“Notebook”(2004)

“Notebook”este o poveste clasica despre un tip sarac si o femei bogata care face partedin clasa sociala inalta. Barbatul se indragosteste in ciuda faptului ca el siea fac parte din diferite clase sociale. Noe (Ryan Gosling) si Allie (RachelMcAdams) sunt separati de multi ani, ceea ce face reuniunea lor finalatriumfatoare. Scenele finale ale filmului sunt cu adevarat incitante, iarfilmul per total ofera o importanta lectie de viata.

“Dirtydancing” (1987)

Cine nu a vazutacest film de dragoste cu adevarat iconic. Tanarul Johnny (Patrick Swayze) ajutao tanara (Jennifer Gray) sa danseze, declansandu-se scantei intre cei doi peparcursul lectiilor. Cei doi se indragostesc, insa tatal fetei nu este sub nicio forma de acord cu aceasta relatie. Un film presarat cu tot felul de emotii siscene romantice extraordinar de frumoase.

“Peggy Sue gotmarried” (1986)

Cand Peggy Sue(Kathleen Turner) este aruncata inapoi in timp, ea are sansa de a deraia opoveste de liceu pe care o stie ca va ajunge ca o casnicie dezastruoasa. Dar eadecide sa ia aceasta decizie oricum, astfel incat ea poate recaptura vecheaemotie a abandonului romantic cu Charlie (Nicolas Cage). Scenariul este unuldintre cele mai bune create de Francis Ford Coppola, iar coloana sonora iti vaatinge cu adevarat inima. Finalul povestii este minunat. Cu siguranta acestaeste un film care trebuie vizionat o data in viata, indiferent de varsta pecare o ai. Este o poveste excelenta pentru toate varstele.

“The beautyand the beast” (1991)

Un print care setransforma intr-o fiara trebuie sa invete sa iubeasca o alta persoana, dar cumpoate sa o obtina pe Defiant, fara sa-si ignore aspectul sau hidos? Este opoveste la fel de veche si o experienta de film plina de bucurie de fiecaredata cand o priviti. Acest film te transpune intr-o lume magic, o lume in careiubirea predomina. ‘’The beauty and the beast’’ este un film pentru intreagafamilie, de la cei mari la cei mici. O poveste extraordinar de frumoasa cufoarte mult romantism si iubire sincera si profunda.