Exista lucrurilegate de oameni, dar si de viata exterioara despre care cu siguranta nu stiaica exista. Ei bine, pentru a afla cateva dintre ele, continua sa citesti acestarticol.

1. Mai multigemeni se nasc acum decat mai mult decat oricand

Ei bine, se pareca, potrivit unui nou studiu rata de nastere a gemenilor a crescut cu o treimede la anii ’80, de la 9 la 12 gemeni la 1000 de nasteri. In prezent, existaaproximativ 1,6 milioane de gemeni nascuti in fiecare an in intreaga lume -ceea ce inseamna unul din fiecare 42 de copii este o pereche de gemeni. In celemai multe dintre cazuri, perechea de gemeni este rezultatul fertilizarii invitro.

2. Esti ceea ce mananci

Conditiile incare traiesc oamenii, cum ar fi nivelul de poluare, nivelurile de temperaturasi stilul de viata conduc la media de varsta pe care o traim. Esti ceea cemananci! Mancarea este extrem de importanta si pentru a trai mai mult estenevoie sa avem o dieta cat mai sanatoasa. Carnea, prajelile si grasimile artrebui eliminate complet din dieta noastra. Chiar daca mancarea din ziua de azinu mai este la fel de sanatoasa ca in trecut, exista totusi alimente care nepot ajuta sa avem grija de sanatatea noastra, si astfel sa ne imbunatatimcalitatea vietii si sa traim mai mult. Produsele bio sunt cele mai bune, si cutotii ar trebui sa ne indreptam catre ele.

3. “Mirosulmasinii noi” este mirosul de zeci de substante chimice

Putini mirosurisunt la fel de placute ca “mirosul de masina noua” – si nu doarpentru ca este frumos sa fii intr-o masina noua. Dar, in timp ce mirosul poatefi ciudat satisfacator, acesta este o combinatie de 50 de substante chimice(cunoscute sub numele de “compusi organici volatili”) care sunteliberati in masina. Concentratiile gasite intr-o masina noua tipica nu suntpericuloase.

4. Deseurilealimentare reprezinta aproape 1 miliard de tone in fiecare an

Deseurilealimentare sunt o problema uriasa. Cat de mare? Aproximativ 931 milioane detone. Aceasta este cantitatea de alimente pe care cercetatorii estimeaza ca a fostirosita in 2019, in conformitate cu Raportul Indicele de Deseuri alimentare din2021, care a analizat 54 de tari, constatand ca majoritatea alimentelor pierdute(61%) provin din case in timp ce restaurantele si alte servicii alimentareproduc 26% din alimentele pierdute.

5. Parul siunghiile cresc mai repede in timpul sarcinii

Un efectsecundar surprinzator al sarcinii este ca unghiile si parul cresc mai repededecat de obicei. Acest lucru se datoreaza modificarilor hormonilor, precum sicresterii circulatiei sangelui si metabolismului furnizand substante nutritive.Parul unei persoane insarcinate, de asemenea ar putea deveni mai gros, mairezistent si ar putea sa arate mai stralucitor si mai sanatos decat de obicei.Per total, o sarcina aduce o multime de beneficii unei femei, atat pe planfizic cat si pe plan mental si emotional. Sarcina ofera implinire unei femei siajuta la indeplinirea rolului femeii pe acest pamant.