A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # Toate Imagini Videoclipuri
side pages
123urban este o colecţie de termeni si expresii care deşi nu şi-au găsit locul in dicţionarele tradiţionale, umblă libere si nestingherite în limbajul colocvial. E de datoria noastră (şi a voastră) să continuăm de unde a lasat Academia.

Cuvântul zilei/email

Adaugă email
Urbanizează-mă

linghişpir

  • 1. barbarism rezultat din transformarea germanului ringspiel (joc in cerc) şi care semnifică micile carusele împinse manual de copii sau parinţi in locurile de joacă dintre blocuri sau microparcuri de cartier
    Exemple: "In fata Casei Tineretului era amenajata scena. In apropiere era parcul de distractii cu tiribombe (bunica mi-a spus ca pe vremea copilariei ei la tiribombe se spunea linghispir): masinute cu tampon, umbrelute,. calusei, avioane, lanturi.."
    taguri carusel
    Autor gbs la 12 Aug 2007
    21 7
Adaugă pentru acest termen o definiţie o imagine un videoclip

Cuvinte care ne doare

gâtită a râde ca broasca la inundaţie presa Special K zână linghişpir prinde drăgan, a budună a decarta remorcă crâşming kudos cu talent orbanism cuşer băsism şogorie mufarină a fi hap

Top Culegători

gbs - 424 mowgli - 279 gimigimone - 168 puloverul - 147 stukas - 102 benone - 83 pax - 83 aristotel - 68 Big-Boof - 59 koogar - 54 toţi autorii »

Top Taguri

Tag cloud »