A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # Toate Imagini Videoclipuri
side pages
123urban este o colecţie de termeni si expresii care deşi nu şi-au găsit locul in dicţionarele tradiţionale, umblă libere si nestingherite în limbajul colocvial. E de datoria noastră (şi a voastră) să continuăm de unde a lasat Academia.

Cuvântul zilei/email

Adaugă email
Urbanizează-mă

la mustaţă

 • 1. la limită,pe lângă, in imediata apropiere,langă pragul;
  despre indeplinirea/ratarea /posibilitatea intamplarii unei actiuni-la un interval minimal
  Exemple: "Dezastru nuclear evitat la mustaţă pe Dunăre-Un convoi nuclear bulgar care transporta aproximativ 90 tone de deşeuri nucleare de la centrala atomo-electrică din Kozlodui a fost la un pas de a fi implicat în accidentul naval petrecut vineri, în apropierea localităţii Călăraşi"

  "Romania si Bulgaria scapa la mustata de sanctiunile UE. Si-au adus aminte cei de la Bruxelles ca ne-au bagat in UE mai mult cu forta si artificial,..."
  taguri limita
  Autor gbs la 30 Nov 2008
  6 0
Adaugă pentru acest termen o definiţie o imagine un videoclip

Cuvinte care ne doare

orbanism pastilat zână davaist porno a decarta mufarină icon cu talent carboTV linghişpir a rupe fâşu a fi pălitură de osândă Citronadă duh gherţan spinare mielu' făr-o nară pamflet

Top Culegători

gbs - 424 mowgli - 279 gimigimone - 168 puloverul - 147 stukas - 102 benone - 83 pax - 83 aristotel - 68 Big-Boof - 59 koogar - 54 toţi autorii »

Top Taguri

Tag cloud »