A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # Toate Imagini Videoclipuri
side pages
123urban este o colecţie de termeni si expresii care deşi nu şi-au găsit locul in dicţionarele tradiţionale, umblă libere si nestingherite în limbajul colocvial. E de datoria noastră (şi a voastră) să continuăm de unde a lasat Academia.

Cuvântul zilei/email

Adaugă email
Urbanizează-mă

frisbee

 • 1. "Frisbee" este cunoscut peste tot ca fiind un joc de familie sau cu prietenii, distractiv, în spaţii deschise şi al cărui singur scop este de a plasa discul de plastic de la o persoană la alta. Originar, "Frisbee" a fost numele unei figurine de plastic, reprezentând o văcuţă într'un grajd. [friz-bi]
  Exemple: -A'alo, Mircea? Răspunde, sunt eu, Do ...
  -Dobre?! Ţi-am spus să nu mai suni la numărul ăsta? Hâm?! Ce dracu' vrei?
  -Ş'ştiu, dar sunt atât de singur şi mi-e greu ... am sunat să văd ce faci uichendul ăst ...
  -Ies în parc la un frisbee şi tu nu poţi să vii!
  -D'de ce?!
  -Pentru că esti CIUNT! Vezi acum, Dobre, care este adevărul? Eşti h-a-n-d-i-c-a-p-a-t şi nimeni nu te vrea prin preajmă! (ton de ocupat)
  -Oww ... T_T
Adaugă pentru acest termen o definiţie o imagine un videoclip

Cuvinte care ne doare

băsism zapping zână parkour icon a râde ca broasca la inundaţie linghişpir hap mielu' făr-o nară pastilat gherţan club 27 mufarină presa 420 davaist spinare budună a fi Special K

Top Culegători

gbs - 424 mowgli - 279 gimigimone - 168 puloverul - 147 stukas - 102 benone - 83 pax - 83 aristotel - 68 Big-Boof - 59 koogar - 54 toţi autorii »

Top Taguri

Tag cloud »