A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # Toate Imagini Videoclipuri
side pages
123urban este o colecţie de termeni si expresii care deşi nu şi-au găsit locul in dicţionarele tradiţionale, umblă libere si nestingherite în limbajul colocvial. E de datoria noastră (şi a voastră) să continuăm de unde a lasat Academia.

Cuvântul zilei/email

Adaugă email
Urbanizează-mă

fripturist

  • 1. Un om care se autoinvita intr-un grup iar tinta suprema este de cele mai multe ori devorarea mancarii(desi nu cotizeaza). Intodeauna va fi in lumina reflectoarelor, cu o mana pe microfon iar cu cealalta mana in farfuria altora. Telul lui in viata este de a trai pe spinarea celor din jur.
    Exemple: Cu un zambet larg te roaga sa il lasi sa isi treaca pe factura ta obiectele cumparate intr-un mall pentru ca si-asa sunt putine si pana la urma tot va cunoasteti, nu? (de-aia exista prietenii). Bineinteles ca nu mai pupi banii in veci de veci.

    Vine la o nunta neinvitat, nu cunoaste pe nimeni si sparge frigiderul. Fii sigur ca pana la sfarsitul nuntii devine prietenul cel mai apropiat al mirilor.

    Test pentru a afla daca ai de-a face cu un fripturist: auzi fraza "hai ca iti dau eu banii mai tarziu".
Adaugă pentru acest termen o definiţie o imagine un videoclip

Cuvinte care ne doare

politically correct cuşer pastilat mielu' făr-o nară duh a rupe fâşu şogorie cu talent Special K pamflet a decarta zână prinde drăgan, a desen carboTV presa mufarină hush hush club 27 a râde ca broasca la inundaţie

Top Culegători

gbs - 424 mowgli - 279 gimigimone - 168 puloverul - 147 stukas - 102 pax - 83 benone - 83 aristotel - 68 Big-Boof - 59 koogar - 54 toţi autorii »

Top Taguri

Tag cloud »