A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # Toate Imagini Videoclipuri
side pages
123urban este o colecţie de termeni si expresii care deşi nu şi-au găsit locul in dicţionarele tradiţionale, umblă libere si nestingherite în limbajul colocvial. E de datoria noastră (şi a voastră) să continuăm de unde a lasat Academia.

Cuvântul zilei/email

Adaugă email
Urbanizează-mă

fripturist

  • 1. Un om care se autoinvita intr-un grup iar tinta suprema este de cele mai multe ori devorarea mancarii(desi nu cotizeaza). Intodeauna va fi in lumina reflectoarelor, cu o mana pe microfon iar cu cealalta mana in farfuria altora. Telul lui in viata este de a trai pe spinarea celor din jur.
    Exemple: Cu un zambet larg te roaga sa il lasi sa isi treaca pe factura ta obiectele cumparate intr-un mall pentru ca si-asa sunt putine si pana la urma tot va cunoasteti, nu? (de-aia exista prietenii). Bineinteles ca nu mai pupi banii in veci de veci.

    Vine la o nunta neinvitat, nu cunoaste pe nimeni si sparge frigiderul. Fii sigur ca pana la sfarsitul nuntii devine prietenul cel mai apropiat al mirilor.

    Test pentru a afla daca ai de-a face cu un fripturist: auzi fraza "hai ca iti dau eu banii mai tarziu".
Adaugă pentru acest termen o definiţie o imagine un videoclip

Cuvinte care ne doare

pastilat desen ex burtibus remorcă berbuncă şogorie pamflet porno hush hush carboTV zână davaist pălitură de osândă presa budună hap orbanism linghişpir băsism cu talent

Top Culegători

gbs - 424 mowgli - 279 gimigimone - 168 puloverul - 147 stukas - 102 benone - 83 pax - 83 aristotel - 68 Big-Boof - 59 koogar - 54 toţi autorii »

Top Taguri

Tag cloud »