A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # Toate Imagini Videoclipuri
side pages
123urban este o colecţie de termeni si expresii care deşi nu şi-au găsit locul in dicţionarele tradiţionale, umblă libere si nestingherite în limbajul colocvial. E de datoria noastră (şi a voastră) să continuăm de unde a lasat Academia.

Cuvântul zilei/email

Adaugă email
Urbanizează-mă

emo

 • 1. Tineri teribilisti care se imbraca in haine cu dungi,predominand combinatiile de roz-negru,alb-negru etc.Machaijul este unul strident(in general negru),frizura este asimetrica si acopera fata.Comportamentul este unul retras,marcat de izolare.
  Exemple: I-a cazut insigna...e emo!
 • 2. Se imbraca exclusiv in negru, refuza orice urma de dragalasenie, sunt teribilisti si le place sa-si picteze unghiile in negru.
  Exemple: Majoritatea adolescentilor.
 • 3. adolescenti fara minte si cu o precisa nehotarare in ceea ce priveste orientarea lor d orice fel, sociala, sexuala etc...
  Exemple: emo- emotional crap shit
  taguri emo
  Autor cezar la 03 Jun 2008
  28 51
 • 4. Curent psihologic de mare amploare pe teritorii autohtone , preluat bineinteles , definit de o emotivitate crescuta a subiectilor afectati. Persoanele ce adopta un still de viata retras. Subietii afectati sunt caracterizati de inteligenta (in marea lor majoritate , desi exista si exceptii) , altruism , grija sporita fata de evenimente exterioare , conflicte interioare etc.
  Adeseori adopta o vestimentatie predominata de non-culoarea neagra , cu diferite accesorii precum insigne etc.
  Culoarea si forma coafurii variaza in functie de zona , de obicei , par negru tuns asimetric.
  Exemple: "De ce te-ai imbracat numai in negru? Parca ai fi Emo!"
  taguri emo
Adaugă pentru acest termen o definiţie o imagine un videoclip

Cuvinte care ne doare

kudos pastilat cu talent a decarta a fi zapping cuşer gâtită Citronadă a râde ca broasca la inundaţie şogorie gherţan Special K mufarină a rupe fâşu budună pamflet hap spinare băsism

Top Culegători

gbs - 424 mowgli - 279 gimigimone - 168 puloverul - 147 stukas - 102 benone - 83 pax - 83 aristotel - 68 Big-Boof - 59 koogar - 54 toţi autorii »

Top Taguri

Tag cloud »