A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # Toate Imagini Videoclipuri
side pages
123urban este o colecţie de termeni si expresii care deşi nu şi-au găsit locul in dicţionarele tradiţionale, umblă libere si nestingherite în limbajul colocvial. E de datoria noastră (şi a voastră) să continuăm de unde a lasat Academia.

Cuvântul zilei/email

Adaugă email
Urbanizează-mă

carboTV

  • 1. denumire dată de Cârcotaşi postului Naţional TV al fraţilor Micula propritari printre altele a firmei de alimentare(si bauturi carbogazoase) European drinks
    Exemple: "Voi nu vedeti ca se promoveaza banul, prostul gust, snobismul etc. pe majoritatea televiziunilor. Reportajele, emisiunile si serialele platite imi provoaca tociri de telecomanda, caci decum dau de ele schimb repede canalul de jena, vezi IRY+MONY, "stirile impartiale" platite (de ex. informatiile despre piata imobiliara) si multe altele pe care nu m-am obosit sa le mai retin.
    Ideea lansata de CarboTV este ca trebuie sa gasesti un "bosorog" cu bani foarte multi, sa te "bagi" bine pe sub pielea lui, sa traiesti bine, sa-ti tragi o parte din bani, sa-i doresti o viata cat mai scurta si sa ramai si cu averea lui daca se poate, in cazul in care nu vine alta peste tine. "
Adaugă pentru acest termen o definiţie o imagine un videoclip

Cuvinte care ne doare

a râde ca broasca la inundaţie ex burtibus spinare politically correct mielu' făr-o nară 420 orbanism a decarta Special K pamflet remorcă club 27 Citronadă gâtită budună desen carboTV zână băsism crâşming

Top Culegători

gbs - 424 mowgli - 279 gimigimone - 168 puloverul - 147 stukas - 102 benone - 83 pax - 83 aristotel - 68 Big-Boof - 59 koogar - 54 toţi autorii »

Top Taguri

Tag cloud »