A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # Toate Imagini Videoclipuri
side pages
123urban este o colecţie de termeni si expresii care deşi nu şi-au găsit locul in dicţionarele tradiţionale, umblă libere si nestingherite în limbajul colocvial. E de datoria noastră (şi a voastră) să continuăm de unde a lasat Academia.

Cuvântul zilei/email

Adaugă email
Urbanizează-mă

Special K

 • 1. Ketamină - substanta hallucinogenica, anestezica folosita ca drog in cluburi induce o stare speciala, disociativa . Consumul indelungat poate induce efecte secundare: amnezie, paranoia.
  Exemple: Nu ma simt cu adevarat bine la party-uri, decat atunci cand vin cu bunul meu prieten, special K.
 • 2. ketamina. substanta lichida obtinuta artificial si folosita in medicina veterinara ca anestezic. se poate injecta intramuscular sau se poate praji si trage pe nas. nu e indicat de luat la club!!!
  Exemple: Iar m-am keyat la Gigel. Mort m-am facut.
 • 3. Special K - substanta halocinogena, se vinde in farmacii veterinare, se prajeste si se trage pe nas, produce o stare super de plutire, te face sa vezi lucrurile obisnuite asa cum nu le-ai vazut niciodata.
  Exemple: Aseara am zburat cu Special K
 • 4. Ketamina - Substanta lichida obtinuta artificial si folosita in medicina veterinara ca anestezic.
  Special K- Ketamina(ketarom - e cel mai ieftin)se fierbe pe capacul unei oale(capacul intors cu manerul in interior)cu apa(baimare)se adauga ser fiziologic...se amesteca pana la cristalizare...(se intinde pe suprafata cat mai mare pt eficienta shi cristale mai mici)se piseaza...shi "se trage".#ATENTIE#se piseaza bine ...daca sunt cristale mari apar dureri la "tragere"
  diferenta dintre k shi sk este de ser fiziologic...
  Exemple: Am tras Sk(seka) pana mi-am "borat" matzele din mine...dupa care am adormit.
 • 5. chestie care te face sa te simti gen mort,ti-o bagi in vene/,uschi sau tragi pe nas.sucks anyway.
  Exemple: iarna trecuta am decolat pe special k
  taguri key
Adaugă pentru acest termen o definiţie o imagine un videoclip

Cuvinte care ne doare

parkour desen şogorie davaist a râde ca broasca la inundaţie gâtită pamflet icon 420 Special K duh kudos remorcă a rupe fâşu cu talent a fi orbanism hap pastilat cuşer

Top Culegători

gbs - 424 mowgli - 279 gimigimone - 168 puloverul - 147 stukas - 102 pax - 83 benone - 83 aristotel - 68 Big-Boof - 59 koogar - 54 toţi autorii »

Top Taguri

Tag cloud »