A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # Toate Imagini Videoclipuri
side pages
123urban este o colecţie de termeni si expresii care deşi nu şi-au găsit locul in dicţionarele tradiţionale, umblă libere si nestingherite în limbajul colocvial. E de datoria noastră (şi a voastră) să continuăm de unde a lasat Academia.

Cuvântul zilei/email

Adaugă email
Urbanizează-mă

420

  • 1. Termen de cod pentru cannabis, marijuana. Folosit preponderent in cultura americana. Pe 20 aprilie (4.20) se sarbatoreste Ziua Internationala a Cannabisului / a fumatorilor de Marijuana, momentul principal fiind evident la 4:20 PM
    Exemple: bagam un 420?
  • 2. in codul legal american, articolul/codul pentru consumul de marijuana este 420. este o contraventie("misdemeanor" in engleza)
    Exemple: politist pe statie(chestia aia pe care o au ei la masina de politie):aici ofiterul bill,am un caz de 420 in desfasurare.
Adaugă pentru acest termen o definiţie o imagine un videoclip

Cuvinte care ne doare

cu talent hap club 27 gherţan a rupe fâşu remorcă Special K budună cuşer berbuncă desen pastilat davaist gâtită mufarină kudos icon carboTV băsism Citronadă

Top Culegători

gbs - 424 mowgli - 279 gimigimone - 168 puloverul - 147 stukas - 102 pax - 83 benone - 83 aristotel - 68 Big-Boof - 59 koogar - 54 toţi autorii »

Top Taguri

Tag cloud »